Ανακοινώσεις

ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Αγαπητοί μας πελάτες,

Σας ενημερώνουμε ότι το φυτώριο Gardens Manglis εκτελεί κατ’ οίκον παράδοση της παραγγελίας σας.

Κάνετε την παραγγελία σας τηλεφωνικώς στο 22-317101 ή με email: gardens@mangroup.com.cy και η παράδοση θα γίνει έξω από την πόρτα σας. Η πληρωμή μπορεί να γίνει με πιστωτική κάρτα.

02 Απριλίου 2020

ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ ΚΑΙ

ΚΑΤ’ΟΙΚΟΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Αγαπητοί μας πελάτες,

Σας ενημερώνουμε ότι το φυτώριο μας Gardens Manglis παραμένει ανοικτό και λαμβάνουμε όλα τα προληπτικά μέτρα για να περιορισθεί η πιθανότητα διασποράς του κορωνοϊού, σύμφωνα πάντα με τις οδηγίες και διατάγματα του Υπουργείου Υγείας.

Τα προληπτικά μέτρα που λαμβάνουμε είναι αυστηρά και παρακαλούμε όλους τους πελάτες μας όπως συμμορφώνονται με τους κανονισμούς του φυτωρίου μας.

• Σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους έχουμε τοποθετήσει αντισηπτικά αλκοολούχα διαλύματα.
• Όλοι ανεξαιρέτως θα πρέπει να κρατάνε 2 μέτρα απόσταση ο ένας από τον άλλο.
• Υπάρχουν σημάνσεις στον χώρο ανά δύο μέτρα. Οι πελάτες κατά την διάρκεια αναμονής για εξυπηρέτηση θα πρέπει να περιμένουν στις σημάνσεις.
• Όλες οι επιφάνειες του φυτωρίου καθώς και τα καροτσάκια και καλάθια που χρησιμοποιούν οι πελάτες μας απολυμαίνονται ανά τακτά διαστήματα κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Οι χώροι του φυτωρίου μας είναι όλοι ανοικτοί και καλά αεριζόμενοι αλλά βέβαια στηριζόμαστε και στην δίκη σας συνεργασία και προσπάθεια και στο αίσθημα της ατομικής ευθύνης του καθενός από εσάς για λήψη όλων των μέτρων υγιεινής.
Οι εργαζόμενοι μας θα σας εξυπηρετούν όσο το δυνατόν καλύτερα.

Όσοι πελάτες μας δεν επιθυμούν να επισκεφθούν το φυτώριο μας ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤ’ΟΙΚΟΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ της παραγγελίας σας. Κάνετε την παραγγελία σας τηλεφωνικώς στο 22-317101 ή με email: gardens@ mangroup.com.cy και η παράδοση θα γίνει έξω από την πόρτα σας. Η πληρωμή μπορεί να γίνει με πιστωτική κάρτα.

26 Μαρτίου 2020

🌹Νέα παραλαβή τριανταφυλλιών στο φυτώριο μας.

Σας ενημερώνουμε ότι  έχουμε νέα παραλαβή τριανταφυλλιών στο φυτώριο μας.
Με ωραία χρώματα και υπέροχο άρωμα.

Σας περιμένουμε οδός Ελαιώνων 136, Στρόβολος.

10 Φεβρουαρίου 2020

Νέες παραλαβές φυτών από Ολλανδία.

Σας ενημερώνουμε ότι σήμερα έχουμε νέες παραλαβές φυτών από Ολλανδία.
Σας περιμένουμε να ανακαλύψουμε μαζί την μεγάλη ποικιλία που διαθέτουμε στο φυτώριο μας.

15 Νοεμβρίου 2019

🌸🌳Νέες παραλαβές φύτων από Ιταλία!!

Σας ενημερώνουμε ότι σήμερα έχουμε παραλάβει νέα φυτά από Ιταλία όπως Aucuba japonica, Chamaerops humilis, Cupressus leilandii pyramydalis, Cupressus orizontalis, Cyclamen, Eugenia etna fire, Euonymus japonicas, Fatsia japonica, Ficus amstel king και πολλά άλλα.

Επισκεφθείτε μας για να δείτε απο κοντά και να διαλέξετε δέντρα και λουλούδια από τη μεγάλη ποικιλία που διαθέτουμε στο φυτώριο μας.

14 Οκτωβρίου 2019

Νέες παραλαβές φυτών από Ολλανδία

Νέες  παραλαβές φυτών από Ολλανδία με πολλά πολλά χρώματα για τον κήπο, τις γλάστρες και τα βάζα σας.  Σας περιμένουμε!!

22 Μαρτίου 2019

Νέα παραλαβή Πολυανθεις Τριανταφυλλιές

Μόλις έφθασαν στο φυτώριο μας οι πολυάνθης τριανταφυλλίες. Επισκεφθείτε μας για να δείτε όλη την ποικιλία που διαθέτουμε από κοντά.

11 Φεβρουαρίου 2019

Νέα παραλαβή Θαμνώδεις Τριανταφυλλιές

Σας ενημερώνουμε ότι σήμερα έχουμε παραλάβει τις Θαμνώδεις Τριανταφυλλίες.  Επισκεφθείτε μας για να δείτε από κοντά όλη την ποικιλία και τα χρώματα που διαθέτουμε.

01 Φεβρουαρίου 2019

Νέες παραλαβές φυτών από Ολλανδία

Σας ενημερώνουμε ότι σήμερα έχουμε παραλάβει νέα φυτά από Ολλανδία όπως Anthurium, Spathiphyllum, Aechmea, Aeschynanthus Mona Lisa, Κυκλάμινο – Cyclamen, Epipremnum pinnatum Aureum, Erica, Gymnocalyc japan, Guzmania, Hypoestes, Monstera obliqua, Sedum burrito και πολλά άλλα.

25 Ιανουαρίου 2019

Κομμένα Έλατα (Abies Nordmanniana)

🎄🎄Μύρισε Χριστούγεννα!!
Τα δέντρα σύμβολα των Χριστουγέννων μόλις έφθασαν στο φυτώριο μας. Κομμένα Έλατα (Abies Nordmanniana) από Γερμανία. Προλάβετε!!🎄🎄

30 Νοεμβρίου 2018

Poinsettia (γνωστές σαν γλώσσες)

🌺Poinsettia (γνωστές σαν γλώσσες) το φυτό που έχει συνδεθεί με τον εορτασμό των Χριστουγέννων έφθασε στο φυτώριο μας.
Είναι από τα πιο όμορφα φυτά που μας θυμίζει Χριστούγεννα την πιο όμορφη περίοδο του χρόνου. Είναι αριστοκρατικό και δεν αφήνει κανένα ασυγκίνητο!!!🌺🎄
Επισκεφθείτε μας οδός Ελαιώνων 136, 2060 Στρόβολος.
Τηλ. επικοινωνίας: 22-317101

23 Νοεμβρίου 2018

Νέες παραλαβές φυτών από Ολλανδία!!

Σας ενημερώνουμε ότι έχουμε παραλάβει νέα φυτά από Ολλανδία όπως Anthurium, Ardisia, Codiaeum, Erica, Gaultheria, Narcissus, Spathiphyllum, Phalenopsis,Philodendron Xanadu, Sansevieria, Zamia, Skimmia, Rhododendron, Solanum και πολλά άλλα.

Επισκεφθείτε μας για να δείτε απο κοντά και να διαλέξετε από τη μεγάλη ποικιλία που διαθέτουμε στο φυτώριο μας.
Σας περιμένουμε όδος Ελαιώνων 136, 2060 Στρόβολος.
Τηλ. Επικοινωνίας: 22-317101

19 Νοεμβρίου 2018

Νέες παραλαβές φυτών από Ιταλία

Σας ενημερώνουμε ότι σήμερα έχουμε παραλάβει νέα φυτά εξωτερικού χώρου από Ιταλία όπως Archontophoenix, Camelia Japonica, Citrus Limonum, cupressocyparis leylandii castlewellan gold, Erica Canaliculata, Grevillea Johnsonii, Hedera Marengo, Lantana Camara, Mandevilla Suaveolens Alice Du Pont, Solanum, Thuya Aurea και πολλά άλλα.

Επισκεφθείτε μας για να δείτε απο κοντά και να διαλέξετε δέντρα και λουλούδια από τη μεγάλη ποικιλία που διαθέτουμε στο φυτώριο μας.

23 Οκτωβρίου 2018

Νέα παραλαβή: Βολβοί και Σπόροι

Σας ενημερώνουμε ότι έχουμε παραλάβει νέους φθινοπωρινούς βολβούς και σπόρους όπως: Κρινάκια – Freesia, Anemones – Ανεμόνες, Iris Dutch – Ίριδες, Crocus – Κρόκοι, Narcissus – Ματσικόριδα και πολλά άλλα.

24 Σεπτεμβρίου 2018

Νέες παραλαβές φυτών από Ολλανδία

Σας ενημερώνουμε ότι έχουμε  παραλάβει νέα φυτά από Ολλανδία όπως Aglaonema, Guzmania, Celosia, Phalenopsis, Kalanchoe, Cocos Nucifera, Nolina, Anthurium, Spathiphyllum, Adenium – Φυτό της Ερήμου, Euphorbia Miliiana Rosso, Schlumbergera και πολλά άλλα.

14 Σεπτεμβρίου 2018

Νέα παραλαβή Αθάνατα τριαντάφυλλα

Σας ενημερώνουμε ότι σήμερα έχουμε παραλάβει Αθάνατα τριαντάφυλλα – Natural Preserved Roses, τα τριαντάφυλλα αυτά μπορούν να διαρκέσουν περισσότερο από 6 μήνες.

27 Ιουνίου 2018

Νέες παραλαβές φυτών από Ολλανδία

Σας ενημέρωνουμε ότι έχουμε παραλάβει νέα φυτά από Ολλανδία όπως Celosia, Agapanthus africanus, Aglaonema, Anthurium, Areca, Asparangus meyeri, Dracaena, Euphorbia milii – Έρωτας, Euonymus, Ficus amstel king, Nephrolepis, Polyscias fabian, Schefflera, Spathiphyllum, Staphanotis και πολλά άλλα.

22 Μαΐου 2018

Νέες παραλαβές φυτών εξωτερικού χώρου από Ιταλία

Σας ενημερώνουμε ότι σήμερα έχουμε παραλάβει νέα φυτά εξωτερικού χώρου από Ιταλία όπως Archontophoenix, Bougainvillea, Callistemon, Citrus limon, Citrus sinensis, Eugenia compacta, Eugenia “Etna fire”, Fortunella margarita, Laurus nobilis, Olea europaea, Westringia fruticosa και πολλά άλλα.

19 Μαρτίου 2018

Νέες παραλαβές Αναρριχώμενες και Εκατόφυλλες τριανταφυλλιές

Μετά τις πρόσφατες παραλαβές των θαμνώδη και πολύανθων τριανταφυλλιών, με χαρά καλωσορίζουμε τις αναρριχώμενες και τις εκατόφυλλες τριανταφυλλιές.

Επισκεφθείτε μας για να δείτε από κοντά και να διαλέξετε τριανταφυλλιές για τον κήπο σας από τη μεγάλη ποικιλία που διαθέτουμε στο φυτώριο μας.

16 Φεβρουαρίου 2018

Νέες παραλαβές φυτών από Ολλανδία

Σας ενημερώνουμε ότι σήμερα έχουμε παραλάβει νέα φυτά από την Ολλανδία όπως Anthurium, Bonsai, Calathea, Areca, Κυκλάμινα, Dracaena janet craig, Dracaena Stenderi, Ficus Danielle, Guzmania, Pachira, Ορχιδέες, Spathiphyllum και πολλά άλλα.

15 Φεβρουαρίου 2018