Για εμάς

Ποιοι είμαστε:

Τον Νοέμβρη του 1994 αποφασίσαμε ότι κάτι εντελώς διαφορετικό θα έπρεπε να δημιουργηθεί στον χώρο των φυτών, της κηποτεχνικής και εν γένει της παρουσίασης των φυτών μέσα και έξω από το σπίτι.  Να είναι βασισμένο στις σύγχρονες αντιλήψεις αλλά και στα νέα δεδομένα με την όλο και μεγαλύτερη απαίτηση του κοινού για νέες κατηγορίες φυτών και πιο καλή ποιότητα ζωής. Έτσι δημιουργήθηκε η φυταγορά Gardens στην Λευκωσία από την εταιρεία Archangelos Ltd που ήταν πάντοτε πρωτοπόρος σε θέματα γεωργίας, δενδροκομίας, φυτά μεγάλης καλλιέργειας και οποιαδήποτε καλλωπιστικά φυτά. Η Archangelos Ltd μέλος του Συγκροτήματος Εταιρειών Μαγγλή είναι μια από τις αρχαιότερες εταιρείες της Κύπρου.

Η φυταγορά Gardens δημιουργήθηκε βασισμένη σε πρωτοποριακά για την τότε εποχή δεδομένα όπως σύστημα εξυπηρέτησης (self service) με ειδικά κατασκευασμένα καροτσάκια, σύστημα μουσικής, σύστημα κλιματισμού και ενδοδαπέδια θέρμανση για την καλύτερη εξυπηρέτηση ανθρώπων και φυτών.

Με εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις και απεριόριστο χώρο, ιδιόκτητο χώρο στάθμευσης, συνεχίζει με την ίδια όρεξη και μεράκι όπως άρχισε τότε.

Μεταξύ άλλων η φυταγορά Gardens προσφέρει:

Φυτά εξωτερικού και εσωτερικού χώρου, βολβούς, σπόρους, λαχανικά, εποχιακά φυτά, κομμένα λουλούδια, arrangements, εργαλεία κήπου, γλάστρες, χώματα, λιπάσματα, φυτοφάρμακα, πέτρες, γρασίδια, είδη άρδευσης, σχεδιασμούς και εκτέλεση κήπων και πολλά άλλα.

Η φυταγορά Gardens στελεχώνεται με έμπειρο γεωπόνο και διακοσμητές.